De ville veksters verden

De ville veksters verden

Har du lyst til å lære mer om ville planter som mat? Torsdag 13. april kl. 19.00 har du muligheten, da får Ås bibliotek besøk av kursholder Ylva Linnestad. Hun har en PDC i permakulturdesign, og er utdannet innenfor økologisk skolehage og bærekraftig læring fra NMBU. Hun holder kurs om hage og ville vekster, både privat og for skoler og næringsliv.

 

Over alt rundt oss vokser det ville planter som er gode, sunne og spiselige. Mange har hørt om ramsløk. Men visste du for eksempel at skvallerkål, som er en av de ugressene mange helst vil bli kvitt, er full av næring og god smak? Særlig på våren når alt begynner å vokse er det en perfekt tid for å lære mer om hvordan man kan bruke ville vekster for å spice opp maten.

 

Kursholder er Ylva Linnestad. Hun har en PDC i permakulturdesign, og er utdannet innenfor økologisk skolehage og bærekraftig læring fra NMBU. Hun holder kurs om hage og ville vekster, både privat og for skoler og næringsliv. I tillegg driver hun Brisingamen sjamanskole sammen med Renate Elida Haug.

 

Varighet: ca 1,5 t

Gratis og åpent for alle.

Servering av kaffe og te.

Søk

Språkvelger