Det stille teateret: På havets bunn

Det stille teateret kommer til Nordby bibliotek med forestillingen På havets bunn.

Forestillingen er en vakker, ordløs oppdagelsesreise ned i havdypet. Glitrende fiskestimer stryker forbi, mens maneten duver sakte med bølgene. En sjenert eremittkreps våger seg fram fra sitt skjulested, og kamskjellet vokter sin hemmelighet. En undrende forestilling for barn, inspirert av Inger Hagerups dikt "På havets bunn står skutene”.

Forestillingen passer for barn fra 0-3 år og varer i ca. 30 minutter.

Det vil være tre forestillinger på Nordby bibliotek denne fredagen, kl. 10:00, kl. 11:00 og kl. 13:30, og det er 40 plasser pr. forestilling.

Forestillingen er gratis, men krever påmelding.

Påmelding gjøres til Nordby bibliotek på epost:   nordby.bibliotek@as.kommune.no

Arrangementet er muliggjort ved hjelp av midler fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet

Språkvelger