Digitale tjenester

Her finner du en oversikt over hvilke digitale tjenester biblioteket tilbyr.

BookBites

Bookbites er bibliotekets løsning for e-bøker og e-lydbøker. Alle som har lånekort ved et bibliotek i Viken kan låne gratis i BookBites.
Mer om BookBites

Filmbib

Filmbib er en tjeneste fra Norsk filminstitutt der alle som har et nasjonalt lånekort kan se norske kort- og dokumentarfilmer gratis. Du logger inn med lånernummer og pinkode for å få tilgang.
Filmbib

Filmoteket

Filmoteket er en strømmetjeneste fra Norgesfilm. Filmoteket tilbyr spillefilmer, kortfilmer og dokumentarfilmer. Du må ha nasjonalt lånekort og velge et hjemmebibliotek som er tilbyr Filmoteket.
Mer om Filmoteket

Libby

Libby er bibliotekets løsning for e-bøker og e-lydbøker på engelsk. For å få tilgang til bøkene i Libby trenger du et lånekort fra et av bibliotekene i Viken. Appen finnes tilgjengelig for smarttelefoner og nettbrett med Android eller IOS, og kan lastes ned fra App Store eller Google Play.
Mer om Libby

Nasjonalbiblioteket på nett

Hos Nasjonalbiblioteket kan du få tilgang til mer enn 250 000 digitaliserte bøker, tidsskifter, aviser og bilder.
Mer om Nasjonalbiblioteket på nett

Nasjonalt lånekort

Du kan få et digitalt nasjonalt lånekort ved å registrere deg hos Nasjonalbiblioteket. Tjenesten krever identifisering med ID-porten.
Mer om Nasjonalt lånekort

Pressreader

Med Pressreader kan du få tilgang til aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land!
Mer om Pressreader

Verdensbiblioteket

Verdensbiblioteket er en tjeneste fra Nasjonalbiblioteket der du finner e-bøker på andre språk enn norsk og engelsk. Verdensbiblioteket krever registrering med epostadresse og passord. Du trenger ikke ha lånekort.
Verdensbiblioteket

Søk

Språkvelger